1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can oyu still get a pace v2 box

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by shoestring25, Jul 1, 2005.

  1. shoestring25

    shoestring25
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    3,332
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    essex
    Ratings:
    +206
    i need a new sky box can you still get the pace version 2 box the 3100?
     
  2. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,365
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +323
    Yes you can, it's still current.

    A. Dork
     
  3. shoestring25

    shoestring25
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    3,332
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    essex
    Ratings:
    +206
    thank god i didnt want an amstrad box when i get my new one
     
  4. sparkybun

    sparkybun
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    1,185
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    EN8 area
    Ratings:
    +23
  5. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    The Amstrads are still current too, so it's still a gamble on which one you will get. When I ordered a second brand-new Sky+ box for multi-room a couple of weeks ago, the installer turned up with an Amstrad. He told me that it was what he was being issued with at the moment. The only guaranteed way to get a Pace V2 is to buy one from outside of Sky.
     
  6. shoestring25

    shoestring25
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    3,332
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    essex
    Ratings:
    +206
    thats what im going to do buy one outside of sky. then the choice is mine.
     
  7. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Are you going to Simply Digital ? Or have you found somewhere cheaper (out of interest) ?
     
  8. Rian1988

    Rian1988
    Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2005
    Messages:
    892
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Lancaster
    Ratings:
    +28
    sky gave me a choice when i phoned up yesterday 4 multiroom (yay coming on thurs) anyway they gave me a choice of what box i wanted i went for the pace cobra (pace DS430N).

    soz if this is irrelevent !!

    jw
     

Share This Page

Loading...