1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cambridge M1

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by Brox, Aug 11, 2002.

  1. Brox

    Brox
    Standard Member

    Joined:
    Oct 26, 2000
    Messages:
    313
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Marlow, Bucks, UK
    Ratings:
    +0
    Recently bought the cambridge audio M1 clone from Maplins called the e-pilot, I like it a lot - very easy to setup, nice design only slight downside is you sometimes can't always program all buttons from the remote, but there are enough for the most used functions certainly good enough for me.

    However I cannot get it to program my Harman Kardon AVR500, it takes 1 or 2 of the buttons - but either fails to learn them or seems to learn them but they then do not work

    Any ideas?

    If I can't get it to work it'll have to go back.
     
  2. pointon

    pointon
    Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2001
    Messages:
    1,381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Right behind you!!!
    Ratings:
    +3
    If it don't work first time, it won't work second time, or third, and so on... Take it back if you ain't happy.
     
  3. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    18,182
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +5,183
    try new batteries in the HK remote, i had this problem with my M1. The learning eye is quite weak.
     

Share This Page

Loading...