Calling on all philips 32PFL9613D owners (Settings advice)

Discussion in 'Philips TVs Forum' started by karate_kid007, Feb 4, 2009.

Tags:
  1. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi, I have today purchased a Philips 32PFL9613D and really wanted to try it out so i stuck on halo 3 for a quick battle but found the time lag was very noticable :(
    is there a way to improve this. what settings do you use to play games/watch tv/ blu-ray?

    many thanks
    Luke
     
  2. gilbare

    gilbare
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    496
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +19
    May I ask where you got this set from and for how much?
     
  3. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    certainly mate, i got it from Atlantic Electronics for £799.99 ordered on monday and recieved today at 3pm. would of got it yesterday but for the snow :)

    p.s im from the UK
     
  4. SafeRat

    SafeRat
    Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    296
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +30
    Do you have HDNM turned off? (If you have it set on max or min then there is a definate noticable delay)
     
  5. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi SafeRat,

    i had it set to minimum, i have turned it off now, and will test the game play again.

    should i keep this turned off for normal tv viewing or turn it back on?

    many thanks
    Luke
     
  6. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok i have tested it and the is still a small lag not as bad as it was but still noticable any more advice?

    cheers :thumbsup:
     
  7. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    :oops: ok so i didnt relise that each input slot has its own setting so there i was changing the settings on the main tv setting and then when i go to the game input it was on full after changing this the game lag was gone :)

    does anyone want to share their settings with me for tv and gaming?

    thanks
    Luke
     
    Last edited: Feb 5, 2009
  8. karate_kid007

    karate_kid007
    Standard Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

Share This Page

Loading...