1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call of Duty

Discussion in 'Nintendo Forums' started by G Canavan, Dec 4, 2004.

  1. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Anyone playing this, the game seems to crash when I play it just after I die and it reloads the last checkpoint. Anyone else or just lucky old me?
     
  2. Family Guy

    Family Guy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    What platform...? I don't think it's crashing...I think it's supposed to do that. Wouldn't be much of a game if it let you continue where you left off every time you die now, would it...? ;)
     
  3. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    PS2, and I mean it crashes there's a flash on the screen when it goes black to reload and it just stays black. It doesnt happen every time but when it does all I can do is power off and reload the whole game.
     
  4. jelly

    jelly
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Messages:
    1,294
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    nottingham
    Ratings:
    +9
    original game ??? i onlky ask cos i had it on a red disc and after the 3rd checkpoint it crashed so i made a backup on a different disc and voilla
     
  5. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Fresh out of the box.
     
  6. Family Guy

    Family Guy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    My Gamecube version dosen't crash...
     
  7. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Glad to hear it.
     
  8. Family Guy

    Family Guy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I'm suggesting there is a problem with your disc... :rolleyes:
     
  9. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Disc has no marks or scratches so if no one has encountered the same problem it could mean time for a new slimline PS2 or perhaps its time to try an XBOX. Unless its got something to do with my AIR wireless controller.
     
  10. mansell

    mansell
    Active Member

    Joined:
    Feb 11, 2002
    Messages:
    754
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +39

    a disk doesn't have to be cratched or marked to be duff.

    get the disk changed
     
  11. GalacticaActual

    GalacticaActual
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    5,684
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Galactica C.I.C.
    Ratings:
    +214
    yes got to agree with that. get the disc changed first, or try it on another ps2 at the shop it was bought from. Let us know what the out come is. I know i have had this bought for me for xmas so if its a faulty batch, then we need to know :D
     
  12. GalacticaActual

    GalacticaActual
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    5,684
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Galactica C.I.C.
    Ratings:
    +214
    so, what happened, have you changed the disc?
     
  13. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Sorry about that, yes I exchanged it so I've been very busy killing Germans.
    Well someone's got to.
     
  14. Dean

    Dean
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 20, 2003
    Messages:
    2,698
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    London
    Ratings:
    +190
    Is this game worth getting then, been thinking of buying it but then there's Prince of Persia 2 so i dont know which one to get?
     
  15. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    Very much the same as MOH but a little more hectic.
    Never played Prince of Persia so I can't judge them.
     
  16. Solomon Grundy

    Solomon Grundy
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    12,984
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    oop north.
    Ratings:
    +2,535
    I would consider Ratchet and Clank 3 over either of thse titles...awesome!!!
     
  17. saibot

    saibot
    Active Member

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Messages:
    1,231
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Near the Lee - Ireland
    Ratings:
    +42
    Also, wondering if this is any good for the Gamecube ??? Better than the MOH games ???
     
  18. Mr_Mackay

    Mr_Mackay
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have the same problem with Call of Duty Frontline on the PS2. I have replaced the game and it does the same thing. A friend of mine is alos having the same problem. When you get killed trying to storm the gun turret in 'The Flag Must Fall' level, it goes black and does not reload. The only way around it is to reset the PS2...
     
  19. GalacticaActual

    GalacticaActual
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    5,684
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Galactica C.I.C.
    Ratings:
    +214
    MIne seems to be crashing now :mad:
    ON the level in russia where you have to repel the german assault on your head quaters. It just wont finish the level. It wont let me get in the tank or let me progress. I have a feeling this could be quite a problem :suicide:
     
  20. Family Guy

    Family Guy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Might be an idea if we collate the info and send it off to the distributor...

    I'll start it off:

    Format: XBox
    Problem: Crashes on "Flag Must Fall" level...on 3 seperate copies!!!

    If everibody else with problems wants to raise the issue, I'll leave it for 2 or 3 weeks, collate the info and send it off to the distributor...

    Mods, as this is becoming a seemingly increasing problem, maybe making this a sticky would help for a week or 2...
     
  21. GalacticaActual

    GalacticaActual
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 1, 2004
    Messages:
    5,684
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Galactica C.I.C.
    Ratings:
    +214
    OK, I will get the exact details of when and where it happens on mine and then let you know :)
     
  22. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,552
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +472
    My xbox version has frozen at critical points a couple of times and has to be rebooted
     
  23. cwin

    cwin
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Same crashes at same point (On the flag must fall level). PS2 Version. It actually started crashing at that point for no reason, it worked fine for the first 30 mins or so then it started crashing at that point.
     
  24. Mr_Mackay

    Mr_Mackay
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I agree. Who do I contact to complain about it though? I got it from Amazon.co.uk but they just sent me a replacement which does exactly the same thing.
     
  25. muesli

    muesli
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Same problem on Xbox. Has now crashed three times at same place - Flag Must Fall Level. Just when you're going to clear the bunker.

    Ready to give up trying to play.
     
  26. G Canavan

    G Canavan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2004
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Jarrow Tyne and Wear
    Ratings:
    +2
    After I got my replacement disc I managed to get past the same point where it crashed without getting killed and had no problems at all since. It looks like the bug is in the one section so if you can get past it you should be ok.
     
  27. Mr_Mackay

    Mr_Mackay
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've spoken to Activision who made the game. They are aware of the problem and are 'working on it'. They will give you a refund. If you do get past that level howver, you should not face the problem anywhere else in the game. It's up to you what you do...
     

Share This Page

Loading...