1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call of Duty widescreen possible?

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by cameronl, Aug 6, 2004.

  1. cameronl

    cameronl
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    1,146
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    hi there, does anyone know if its possible to play call of duty on widescreen 848*480?

    and are there any uk clans around that are good for not so great players?

    thanks

    CaM
     
  2. General Panic

    General Panic
    Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    721
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +18
    I tried to play Call Of Duty along with DOD on my 42" W/S plasma with not much joy.
    Widescreen was ok but the combination of resolution and large screen really made it unplayable.
    Console games designed to work on a normal telly at lower res work and look ok though.
    What size of screen are you using?
    Been in a few Clans over the years and found unless their actual friends, Clans are more hassle than their worth IMO. Too much in house bickering and arguing and internal politics. Maybe i've just been unlucky.

    Panic
     
  3. cameronl

    cameronl
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    1,146
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    ok, thanks for the clan update - I'll pass on that then :)

    I was displaying it on a 5 foot screen via a Sim2 DMF - it looked ok at 800*600 but i really wanted it at 848*480 to fill the widescreen.

    thanks

    CaM
     
  4. betamac

    betamac
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Download powerstrip

    it has the exact resolution of plasmas i used it for my Panny PWD6 and call of duty and it looks great very crisp, even windows desktop looks looks great and is fully useable
     
  5. wolfeh

    wolfeh
    Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    421
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Ramsgate, Kent
    Ratings:
    +10
    Taken from another web site

    Just change the height and width values to what suits you and away you go :)

    Ive had Call of Duty running at 1280*720 over my z2 and it really was something to behold :smashin:
     
  6. cameronl

    cameronl
    Active Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    1,146
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +11
    oh cool! thats great - thanks heeps :)

    CaM
     
  7. wolfeh

    wolfeh
    Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    421
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Ramsgate, Kent
    Ratings:
    +10
    Just make sure you make the config file read only after you have modified it...

    Or you can forget like I did and spend ages wondering what went wrong :suicide:
     
  8. General Panic

    General Panic
    Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    721
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +18
    No idea you could do that with a plasma screen. I'll give it a go as well.Sorry if i mislead you at all Cameron.

    Panic
     

Share This Page

Loading...