1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Call of Duty patch probs

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by Canary_Jules, Apr 27, 2004.

  1. Canary_Jules

    Canary_Jules
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    3,234
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Leicester, UK
    Ratings:
    +739
    Just installed Call of Duty Patch 1.4 and keep getting blue screen of death. I can play for anything between 5 and 20 minutes ok but then PC freezes on a blue screen and I have to hard reboot. I've updated to the latest Catalyst drivers to no avail. Any one else had problems with this?

    Cheers

    Jules
     
  2. Hawklord

    Hawklord
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    3,424
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Aldershot, Hampshire
    Ratings:
    +257
    Try un checking the vpu recovery box in the settings menu for your display configs or disabling fast writes. That works for a lot of people:)
     
  3. Canary_Jules

    Canary_Jules
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    3,234
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Leicester, UK
    Ratings:
    +739
    Cheers Hawklord. I tried that with no success. Activision support just scratch their heads when I call their tech support. It's so frustrating. I played COD perfectly well with the 1.1 patch and then got bored with the maps so I stopped playing for a while. Now that I want to play the new maps with patch 1.4 I keep getting blue screens.

    Activision are now suggesting switching off my Norton while playing.

    Jules
     
  4. Mr Screen

    Mr Screen
    Banned

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    52
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    North London
    Ratings:
    +0
    i had the same problem but it was my computer that was playing up i just reinstalled windows and then it worked after that.
     
  5. Canary_Jules

    Canary_Jules
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    3,234
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Leicester, UK
    Ratings:
    +739
    I have given up. Both single and multiplayer keep blue screening. Activision don't seem to have a clue and besides it seems that I have tried every remedy on every forum. Shame, I played the game endlessly with the 1.1 patch with rock solid reliability. I changed my motherboard and chip and now it refuses to work.
     

Share This Page

Loading...