1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cable question

Discussion in 'Plasma TVs' started by smallangryboy, May 9, 2003.

  1. smallangryboy

    smallangryboy
    Active Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    1,877
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +59
    What cable / connector do I need to hook up a standard LCD monitor to a Sky digibox ?
     
  2. PVR

    PVR
    Standard Member

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    178
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nr Gatwick
    Ratings:
    +0
    You will need a JS converter to VGA (RGB2VGA). The standard VGA cable form the LCD screen will fit in there.

    Regards,

    PVR
     
  3. smallangryboy

    smallangryboy
    Active Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    1,877
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +59
  4. Liam @ Prog AV

    Liam @ Prog AV
    Well-known Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    8,498
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +827
    the RGB2VGA converter will only work if the LCD monitor can accept a horizontal frequency of 15.625 Khz or Hz or something like that! Most LCDs don't accept this so check it out first....
     
  5. smallangryboy

    smallangryboy
    Active Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    1,877
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +59
    Ah OK - any alternatives ?
     
  6. Liam @ Prog AV

    Liam @ Prog AV
    Well-known Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Oct 18, 2002
    Messages:
    8,498
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +827
    If the monitor doesn't have any video inputs then a ProV+ or a scaler.
     

Share This Page

Loading...