1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

C&C Generals Zero Hour Slow Motion

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by HMHB, Jan 12, 2004.

  1. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    When playing C&C Generals Zero hour (not on line just single user), if I play a large map with lots of units on I quite often get it going into slow motion for 20-30 seconds, then going OK for a while and then back to slow motion.
    I have plenty of RAM and a P4 2.5 Ghz chip so I can only assume that my Radeon 9000 is not up to it. Anyone got any ideas ?
     
  2. Litchfield

    Litchfield
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    This is all over many generals sites, it's due to the new ZH 1.02 patch, two choices, wait for EA to release another patch that works or reinstall ZH so it's version 1.0 again this should fix it.
     
  3. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    Thanks for the reply mate. I'll put up with it until they release a fix for it think. Glad I didn't just go ahead and buy a new graphics card !
     
  4. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    Meant to ask, do you have any links to Generals sites ?
     
  5. z5461313

    z5461313
    Active Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,456
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +172
  6. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    Thanks for the links.
    I have it set on 1024x768 and detail set to high.
     
  7. z5461313

    z5461313
    Active Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,456
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +172
    You could try setting the graphics to 'Medium' to see if it helps
     
  8. Litchfield

    Litchfield
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  9. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    I changed it to Medium last night and played one of the new big maps and it was still the same (to be honest I couldn't see any difference in the graphics). One thing that happens from time to time is that certain objects will go into red and black stripey mode (almost as if they've gone into 16 colour mode) and they will stay like that for the remainder of the game. It could be vehicles, or buildings with troops in - very weird.
     
  10. z5461313

    z5461313
    Active Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    1,456
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +172
  11. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    No I haven't got those drivers. I'll download them and give it a try - thanks.
     
  12. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,516
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,852
    I've installed the new drivers but it still goes into slow motion. I've only played one game so can't say if it's any better and can't say if it's cured the funny colours problem as that only happened from time to time
     

Share This Page

Loading...