1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Buy NVIDIA decoder in UK

Discussion in 'Microsoft Windows' started by reddom, Oct 20, 2005.

  1. reddom

    reddom
    Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    77
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    I currently have the nvidia decoder 30 day trial. Its just about to end and i would like to buy/register it. the link on the install takes me to nvidia.com where i can buy a downloadable copy but only if ihave a U.S. registered credit card.

    If i go to nvidia.co.uk it points me to scan where i can buy a copy, but its not downloadable and i have to pay postage which seems to be 50% on top of the price.
    surely there must be a way i can buy a download or a registration code for the UK?

    thx
    RD
     
  2. evolution400

    evolution400
    Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    1,136
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Cwmbran
    Ratings:
    +17
    www.scan.co.uk
    Buy the OEM its cheap enough.
    Get the bronze version if your using an external AMP/Decoder.
    No way to download sorry.
     
  3. WSB

    WSB
    Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    354
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    i wnet through the same hassle- scan charge £7 for delivery and thats worth more than the software itself! I'd bundle it in to another hardware buy from them is you possibly can.
    I ended up looking at a free alternative- pity as i would have happily have paid for a direct download from nividia but the shipping charge at scan takes the biscuit.

    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=250423

    Anyway- the above thread may be of some use- once the nividia is properly removed the installation of the free codec is quite easy. give it a try- i havent noticed all that much difference between them
     
  4. lisag

    lisag
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    5,985
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +397
    I bought my online via Nvidia - they may have changed it a bit, but I do remember someone saying they tricked the system by putting in a US zipcode and used their UK credit card..

    lisa
     
  5. meansizzler

    meansizzler
    Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    7,588
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    104
    Location:
    London
    Ratings:
    +266
    It usually works, well except for cinemanow, could not get it to work for that, even with a US proxy server...I think companies might be catching on now...good news is microsoft has not, I have an american Xbox Live Account, so as soon as the 360 comes out and they sart putting downloadable demos guess who will get them first?, the guys in the US of course, hence me...hehehe
     
  6. homethx

    homethx
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    728
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +78
    what happens if i use my original credit card card details on the latest 30 day trial Version: 1.02-177 will this work as I've already bought this software from nvidia? as i need roll up 2 to work.
     
  7. oxygenuk

    oxygenuk
    Banned

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    1,644
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    just PM me and ill help ya out
     
  8. lisag

    lisag
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    5,985
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +397
    If you have already purchased the software you can get free updates for ever (as far as I am aware). I uninstalled the previous version, and installed the new version, then entered my name, email, last 4 numbers of cc card and activation code - and all installed ok.

    lisa
     
  9. homethx

    homethx
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2002
    Messages:
    728
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +78
    Cool thanks lisag :smashin:
    Any problems you've found ?
     
  10. oxygenuk

    oxygenuk
    Banned

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    1,644
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    whats new or diffrent in this update tho

    anybody?
     
  11. lisag

    lisag
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    5,985
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +397
    Here is a link to the guide - I have noticed no difference at all from the old version. It doesn't even fix the problem with roll up 2 where I have to change interlacing from smart to auto.

    lisa

    EDIT: In that link it lists the changes for this version, and is meant to give improvements for .ts files, but I haven't got any to try it out on.
     
  12. monopole

    monopole
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I just ordered it (bronze version). Like somebody else mentioned, I used California as the state and 90210 as the zip code.
     
  13. lisag

    lisag
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    5,985
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +397
    :D Did it work - have you got your activation code?
     
  14. nigelbb

    nigelbb
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 4, 2005
    Messages:
    5,269
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +490
    I can confirm as I just downloaded the latest version & upgraded my system. I too bought the software direct from Nvidia before they changed their system.
     
  15. monopole

    monopole
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yes, I did it this morning and was emailed the activation code and a link to download the software.
     
  16. reddom

    reddom
    Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    77
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4
    using california as the state and the zip code worked for me too, makes you wonder how much credit card validation they do?

    RD
     

Share This Page

Loading...