1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Booming noise from KEF sub?

Discussion in 'Subwoofers' started by steve 111, Apr 26, 2003.

  1. steve 111

    steve 111
    Standard Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    551
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Newport, Gwent
    Ratings:
    +1
    I have just purchased a set of KEF 'Eggs' with the KEF PSW2000 Sub. At present I have only connected the 3 fronts with the sub, and set my speaker levels accordingly via my Yamaha RXV430 receiver.

    The issue I have is every time I press a button on either the Amp remote or the DVD remote I get a short 'boom' from the sub. Any thoughts on why this is and how I resolve?
     
  2. Mr Rob T

    Mr Rob T
    Standard Member

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    150
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Rotherham
    Ratings:
    +1
    Strange as it may seem I have bought the same package today and also just connected the 3 front speakers and the sub to my existing amp (Yamaha 396 RDS), I have also purchased the Yamaha 630 amp but have not opened the box yet.

    But I suppose more to the point I have not noticed the problem you are experencing, although I have not really had much time to play yet. If I do later I will let you know.

    Regards
     

Share This Page

Loading...