1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blue screen with tosh D-R1?

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by mrroverrover, Dec 30, 2004.

  1. mrroverrover

    mrroverrover
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi all, newbie here with probably stupid question but.......

    I recently bought a Toshiba D-R1 for my Tosh 36ZP18Q crt. I bought it for the prog scan but basically when I hit the prog scan button- picture dissapears to blue screen :(. I am using the component conections. Am I being really thick here or what? I'm totally new to this scan thing, picture is fine until you hit that button :(

    Any ideas, please :D
     
  2. spocktra

    spocktra
    Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    2,014
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    worcester
    Ratings:
    +40
    Do you have the player set to yuv in the set up menu?
     
  3. mrroverrover

    mrroverrover
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    yuv? Whats that :rolleyes: Sorry for sounding thick but I haven't seen that in the manual?
     
  4. Jasonjo

    Jasonjo
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2001
    Messages:
    2,648
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +112
    YUV is normally used to mean component
     
  5. mrroverrover

    mrroverrover
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Well the output is deffinately only from the component out because I'm getting a picture from the ext3 its pluged into.
     

Share This Page

Loading...