1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blue Picture in showshifter

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by DaleC, Jun 9, 2005.

  1. DaleC

    DaleC
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I have recently bought a Sweetspot video card and have managed to get it working in DScaler without any problems.

    The problem is that when trying to use the card in showshifter i just get a solid blue picture and i can't actually see any of the tv's output.

    I've heard you need to copy some dll files into the showshifter directory but i'm not sure where i need to get these files from and what are the exact ones i need. Also, do i need to use the WDM drivers that come with the card or do i use the BtWincap drivers? i wasn't sure whether to use the WDM's as they are still in beta.

    I do have to say that the picture quality is DScaler was very good indeed and that was using S-video but that will change as soon as i get my RGB scart lead delivered.

    Hope someone can help

    Thanks

    Dale
     
  2. philipb

    philipb
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Messages:
    1,980
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +129
    I think you need to install the WDM drivers for SShifter to see the Sweetspot. Download them from the Plugged-in website (or they should be on the CD supplied with the card).
     
  3. Alex Simon

    Alex Simon
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi Dale
    Have you got this up and running now?
    Cheers
    Alex
     

Share This Page

Loading...