Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Blade 2 - dodgy 2nd disk?

Discussion in 'Movie Forum' started by colster, Sep 2, 2002.

  1. colster

    colster
    Standard Member

    Joined:
    Mar 29, 2002
    Messages:
    46
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Baldock, Hertfordshire, UK
    Ratings:
    +0
    Anybody else found that the r1 extras disk stutters like a banshee (?) on the deleted scenes bit? In the end, it just doesn't do anything. Bugger.

    Tried it on my SD510E (multiregion), and my PC with the same result.

    What are play.com like for returns of faulty disks?


    Col
     
  2. Apocalypse

    Apocalypse
    Standard Member

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Messages:
    840
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +0
    Dunno what play.com are like for returns but when I didn't receive a parcel that they said was sent they sent a replacement immediately with no fuss. I would of expected some questioning as it is a service one could abuse if one was so inclined, hats off to them.

    Incidently disc 2 of Blade II works fine on my Sony DVP-NS900V.
     
  3. nwgarratt

    nwgarratt
    Distinguished Member

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    27,186
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,037
    That's good. I haven't got to the second disc yet but have the same player.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice