BARGAIN component switcher, 4-way!

Discussion in 'Xbox Forums' started by Sword, Dec 29, 2006.

  1. Sword

    Sword
    Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Guys,

    Just took delivery of one of these (along with one of his 3m component leads) and its fab! Got the 360 and the Wii working wonders - and it also takes composite too - so I've connected the vid cam leads etc ...

    http://cgi.ebay.co.uk/Four-Port-4-W...284935QQihZ018QQcategoryZ109015QQcmdZViewItem

    I did have to switch from 720 to 1080i in order to get rid of a slight ghosting that appeared once the box was in place. That sorted it however. (nb - I'm on a panny phd7).

    I have no connection with the seller other than having bought a great product from the guy!

    He seems to keep relisting every time they sell out so don't worry if you miss out this time ...

    Hope it helps,
    Sword
     
  2. Soundwave

    Soundwave
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Messages:
    7,426
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Basildon, Essex
    Ratings:
    +2,451
    Do you notice any drop in Picture Quality or inteference at all??

    I currently have my Wii & 360 switched through my Yamaha Amp but the connection isnt very good on the 360 & the Red cable keeps coming loose so I could be tempted to use this instead if there isnt any noticable PQ issues.

    Thanks

    Neil
     
  3. dodger747

    dodger747
    Well-known Member

    Joined:
    May 5, 2005
    Messages:
    2,976
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Liverpool
    Ratings:
    +209
    Surely any ghosting from the switcher means its either:
    a) A piece of junk
    b) Faulty

    I'm buying the 540c in January and if there is any ghosting I'm returning it as faulty...
     
  4. Deleted member 92943

    Deleted member 92943
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    My amp makes a fine component switcher :thumbsup:
     
  5. Sword

    Sword
    Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    372
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Well, that may be a little hard - on 1080i, its as clear as a bell - everyone around here probably has slight display variances depending on which display setting they use - and adding another bit of kit changes that mix.

    Again, on 1080, its crystal clear and for 40 quid, I'm a happy bunny.

    Sword
     
  6. phil5743

    phil5743
    Active Member

    Joined:
    Apr 13, 2003
    Messages:
    403
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Ongar, Essex
    Ratings:
    +28
    Thanks for that - I've just ordered one. My Arcam receiver has 3 inputs but I now have a DVD player, Sky HD, Xbox 360, and a fantastic Canon HV10 HD camcorder all competing for these 3 sockets. With a PS3 and who knows what else next year I needed something like this as my TV only accepts component.
     
  7. Br0ken

    Br0ken
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 13, 2006
    Messages:
    10,469
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    localhost
    Ratings:
    +1,314

Share This Page

Loading...