1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

barco 800 graphics ---- help

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by dek1965, Feb 21, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dek1965

    dek1965
    Active Member

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    380
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Heysham
    Ratings:
    +5
    hi folks,
    might be buying a 800 barco graphics, was wondering if u can connect a pc 2 one of these?
     
  2. Gordon @ Convergent AV

    Gordon @ Convergent AV
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    13,999
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Living in Surrey, covering UK!
    Ratings:
    +2,803
    Shouldn't be a problem. You might find desktop a bit soft at 1024 x768. You certainly wont want to go higher.

    Gordon
     
  3. dek1965

    dek1965
    Active Member

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    380
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Heysham
    Ratings:
    +5
    thanks for that gordon
     
  4. Roland @ B4

    Roland @ B4
    Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2001
    Messages:
    2,238
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Reading.
    Ratings:
    +32
    The 800 series will only take negative sync so you will need to use powerstrip.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...