1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AVR300 without front speakers

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by ramallo, Aug 10, 2005.

  1. ramallo

    ramallo
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello,

    Can I use the AVR300 without front speakers?. The reason is because I have a very nice tube integrated amplifier (Manley Stingray), and for me sounding better with stereo sources than the AVR300, but I'm very afraid by leave it working without load. :confused:

    Best Regards
     
  2. Matt Horne

    Matt Horne
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    4,109
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Over the Hill & Far Away
    Ratings:
    +118
    Should be fine.. is there not a option to set which speakers are used in the OSD anyhow ?
     
  3. ramallo

    ramallo
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello Matt,

    Thank you for your help. The OSD don't have an option for disconnect the front speakers (Only small or large). :)

    Best Regards
     
  4. Crustyloafer

    Crustyloafer
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    9,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +1,236
    Shoudn't cause any problems at all. I run my AVR300 via the preouts to a separate power map for the fronts and it all works fine, in fact that's the very reason the preouts are there in the first place.
     

Share This Page

Loading...