1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AVR300, need help getting zone 2 speakers to work

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by siskel16, Jun 26, 2005.

  1. siskel16

    siskel16
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello all :)

    I connected a set of outdoor speakers to the zone 2 speaker connections and I hit the zone 2 button on the front of the received, adjusted source and volume but no sound is coming out.

    Has anyone successfully added zone 2 speakers? Am I missing a step?

    Thanks!

    Siskel
     
  2. ANDY_DUTTON

    ANDY_DUTTON
    Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2002
    Messages:
    498
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +87
    I am at home and don't have an AVR300 to hand but from memory you need to change the setting in the Setup menu for channels 6+7 to read Zone 2. It normally defaults to Surround back L + R (I can't remeber the exact text but that is the operation).

    Just look through all the menus till you find it as I can't remeber which menu it is in.

    Regards,
    Andrew
     
  3. PMorali

    PMorali
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Also, make sure your sources are connected the analog interconnect...
     

Share This Page

Loading...