1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AV8 analog input problem

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by cramus, Dec 3, 2004.

  1. cramus

    cramus
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I have a P7+AV8 combo and and a DV 79. I connected the player via coax for the movie sound and via analog to the multtichannel input for DVD-audio. both work fine. However, when I connect the anaolg output of the DV79 to the CD analog input (i tried DVD analog, tape as well) I get no sound. I would like to use these inputs since on the multichannel side, no tone control is available.

    I tried holdong the CD button for a few seconds to force the switch to analog bu it does not make any change. Do I miss any confirguration or is the AV8 faulty?

    Thanks for you insights!
     
  2. cramus

    cramus
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    :lease: Any AV8 user or Arcam dealer out there to help me? I would highly appreciate guys.....Thanks in advance
     
  3. gazzerr

    gazzerr
    Standard Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    179
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Damascus
    Ratings:
    +0
    It should work - are you sure the analogue cables are connected properly. What happens when you disconnect the digital cable and play a DVD/CD?
     

Share This Page

Loading...