1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AV-Sales - no component boards

Discussion in 'Plasma TVs' started by smarty, Dec 2, 2004.

  1. smarty

    smarty
    Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +26
    I bought a PWD6 from AV-Sales towards the end of October and ordered the RCA component board to go with it. The plasma was in but the boards were on order with Panasonic. I've now had the plasma sitting around for 6 weeks and they still haven't got any RCA component boards in.
    I spoke to them today and one of their technical guys said I could use the BNC board with an adapter (both of which he said they had in). So I phoned back to ask if I could pick them up tomorrow (plasma being installed on wall on Monday) only to be told these were not in stock either!
    I am seriously ****ed off as I'm going into hospital for an operation tomorrow, I'll then be at home recovering on Monday and Tuesday, I'll have a plasma on the wall but I can't watch it!

    Anyone got any ideas?
    HELP!!!
     
  2. tamthetim

    tamthetim
    Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    478
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +6
    get the board and a new set of component cables.......RCA to BNC Van Damme from AV Sales....................don't bother with the adapters..............and you'll be set.

    cheers, Thomas
     
  3. Leigh_1973

    Leigh_1973
    Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2004
    Messages:
    721
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    Ratings:
    +16
    ...apart from the fact he said they were out of stock ;)
     
  4. tamthetim

    tamthetim
    Active Member

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    478
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Perth
    Ratings:
    +6
    sorry........thought he meant the adaptors
     
  5. matt bellamy

    matt bellamy
    Standard Member

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    230
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    thats weird. I ordered a pw7 from av-sales yesterday with s-video and BNC board which will be delivered tomorrow. They haven't said anything about the BNC board not been in stock so maybe the guy at av-sales thought you meant the rca board and not bnc. I'd phone back just to check there was no misunderstanding.
     
  6. Joe Fernand

    Joe Fernand
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    24,063
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    The Borders
    Ratings:
    +2,528
    smarty

    If your not using the HD15(VGA) socket on a 6 Series Display for a PC you simply require a 3RCA to HD15 cable and reset the VGA Input to YUV rather than the default RGBHV.

    A VanDamme cable will cost you around £70 and there are other alternatives.

    Best regards

    Joe
     
  7. Blu Ray

    Blu Ray
    Active Member

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    495
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Chorley, Lancs
    Ratings:
    +12
    What's wrong with the adapters? If I already have a decent set of rca leads, I'd be loathe to shell out for a completely new set!
     
  8. jasonl

    jasonl
    Active Member

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Messages:
    147
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    no better alternative than this, and from what it looks like, this is your only solution at the moment
     
  9. quattro

    quattro
    Active Member

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    389
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Stafford
    Ratings:
    +16
    Forget the RCA component board anyway as they cost around £50 more than the BNC version for some reason.
     
  10. smarty

    smarty
    Active Member

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    299
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +26
    Thanks for your help guys. Alastair Collie came back to me yesterday with the offer of a dual slot BNC/composite board which I will pick up in a minute.
    AV-Sales come up trumps again.
     

Share This Page

Loading...