AV FORUMS APP NOT WORKING

Discussion in 'iPhone Forum' started by mmurdoch, Feb 10, 2014.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mmurdoch

    mmurdoch

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    2,635
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +150
    Hi All,

    For some reasons the av forums App is no longer working on my Apple iphone.
    It wont connect to any forums & says 'This forum is currently not available, Please try again later' this has been for weeks now.

    Any advice guys n gals
     
  2. chris

    chris
    Active Member

    Joined:
    Nov 20, 2000
    Messages:
    1,232
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    romney marsh, kent, uk
    Ratings:
    +30
  3. Baly

    Baly
    Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    59
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +5
    Also experiencing the same on iPad 4th gen and iPhone 5 both on ios7. Avforums app seems to just be processing or network errors appear within the app itself.

    To save me registering on the tapatalk forum has anyone started a thread there yet? As if not I will.

    Ta
     
  4. Flimber

    Flimber
    Distinguished Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    13,721
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +4,483
    Please see Feedback & Support forum.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...