Audio lag with 3D Samsung setup

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by Indie55, Jan 4, 2012.

  1. Indie55

    Indie55
    Standard Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    9
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm getting audio lag (only slightly, but noticable, and spoils the new 3D experience). It only happens when I watch a 3D Blu-ray (Captain America)

    I have the following equipment.

    Samsung UE46D7000 - 3D TV
    Samsung BD-D6500 - 3D Blu-ray player
    Samsung HW-D570 - Sound Bar

    The Blu-ray player is connected to the TV in Port 3 using a fast (and expensive) HDMI lead.
    The Sound Bar is connected to the TV using an HDMI lead in Port 2 (ARC) and also using an optical lead.

    I have tried various audio delay settings, but these are now all on Zero.

    Both the TV and Blu-ray player have the latest firmware installed.

    Any advice on this matter would be greatly appreciated.

    Thanks.
     
  2. Curly99

    Curly99
    Moderator

    Joined:
    Dec 29, 2006
    Messages:
    9,426
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,252
    Thread Moved.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice