1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audio Inputs for Plasma

Discussion in 'Plasma TVs' started by Stephen Wilde, May 30, 2004.

  1. Stephen Wilde

    Stephen Wilde
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    1,810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +93
    I have 3 inputs but I need 4.
    Does anyone know of a suitable adapter or switcher ?
     
  2. Brogan

    Brogan
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    7,476
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Cary, North Carolina
    Ratings:
    +481
    Can't you use your amp either for switching the audio only or perhaps for video+audio switching?
     
  3. Stephen Wilde

    Stephen Wilde
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    1,810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +93
    Hi Brogan,

    I haven't bothered with an Amp as yet hence the problem.
     
  4. Brogan

    Brogan
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Messages:
    7,476
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Cary, North Carolina
    Ratings:
    +481
  5. Stephen Wilde

    Stephen Wilde
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    1,810
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +93
    Hi Brogan,

    It does seem suitable and I have searched for similar items with some success. One of them is bound to be what I need. Many thanks for your help in putting me on the right track.

    Regards,

    Stephen.
     

Share This Page

Loading...