ATI-All-In-Wonder Pro problems

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Strobe, Mar 26, 2006.

  1. Strobe

    Strobe
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    2,881
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +181
    This is not strictly speaking a home theatre pc question but I hope someone can provide me with some answers. I have in my home pc an ATI X800XT AIWcard, with inbuilt tv tuner. I have no luck whatsoever tuning any tele progs in. I am fairly savvy when it comes to pc things and all drivers are the latest ATI releases along with all other drivers, xp updates etc so I am sure this is not the issue. The card is connected to an indoor mains powered portable aerial. I have sat a portable tele next to the pc and connected that to the aerial and found stations without a problem, so it doesn't seem to be a reception issue. So I am thinking this must be a confi issue with the ATI card. I am probably missing something blindingly obvious here but any thoughts/tips/solutions would be greatly appreciated.:lease:
     
  2. Strobe

    Strobe
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    2,881
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Southampton
    Ratings:
    +181
    Any ideas anyone?
     
  3. dizzy0709

    dizzy0709
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    27
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    wembley
    Ratings:
    +0
    One thing to check is that you have the latest version of DirectX loaded.
     

Share This Page

Loading...