Quantcast

Asus Xonar D2/PM Install Problems

nuff

Active Member
Good evening all!!

Not sure if this is the correct place to ask this but....

Just wondered if someone can help me. I've recently bought an asus xonar D2/PM from the classified ads on here.
I downloaded the updated drivers from the Asus website and tried installing it on my new Windows 7 64 bit install but every time i run the install it crashes the PC which leaves me with the dreaded blue screen.
I also tried installing with the drivers disc that came with the soundcard but i get the exact problem :facepalm:

Has anyone had a similar problem and if so can you help me :lease:





.
 

AJBek

Well-known Member
Not sure what the problem is but I can confirm I am running a D2 on windows 7 64 bit with no issues at all, on the latest drivers on the asus website.
 

nuff

Active Member
Not sure what the problem is but I can confirm I am running a D2 on windows 7 64 bit with no issues at all, on the latest drivers on the asus website.
OMG Thats so weird! I've just managed to sort out the problem. I just thought to myself i wonder if its the optical plugged in while trying to install the drivers. I un plugged it installed the drivers with no problem. Very strange though :rolleyes:

Anyway, Thank you for your reply and i hope this will help any other xonar D2 owners.
 

AJBek

Well-known Member
bizarre mate, but computers can be like that sometimes. I use the coax digital connection rather than optical so would not have known about that. Glad you got it sorted though.
 
Top Bottom