Anyone else had this problem?

Goooner

Distinguished Member
Last night, I'd just finished watching a programme I'd recorded, all was fine. Went back into the planner picked something else to watch and there was a problem with the picture.

What happened was the top 6 inches of the picture were at the bottom of the screen:eek: if you see what I mean. The picture filled the screen as it should, it was just the top part of the image was at the bottom, there was no gap, just a line near the bottom where the two halves joined. Sound was fine.

Tried other recordings and they were the same, tried normal live TV SD and HD and both were fine, it was just recordings. Switched the box off for a few seconds and back on again and the problem seemed to have righted itself.

Anyone else had this happen?
 

PlanetZog

Standard Member
Goooner said:
Last night, I'd just finished watching a programme I'd recorded, all was fine. Went back into the planner picked something else to watch and there was a problem with the picture.

What happened was the top 6 inches of the picture were at the bottom of the screen:eek: if you see what I mean. The picture filled the screen as it should, it was just the top part of the image was at the bottom, there was no gap, just a line near the bottom where the two halves joined. Sound was fine.

Tried other recordings and they were the same, tried normal live TV SD and HD and both were fine, it was just recordings. Switched the box off for a few seconds and back on again and the problem seemed to have righted itself.

Anyone else had this happen?
Yep, happened about a month ago with same symptoms and reset cured. Not happened since though.
 

Goooner

Distinguished Member
Thanks, good to know it's not just me then:)

At least it doesn't sound too serious if it hasn't happened again.
 
Top Bottom