1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anybody else having probs with disc 2 of the R1 EE?

Discussion in 'Movie Forum' started by Family Guy, Jan 9, 2003.

  1. Family Guy

    Family Guy
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I brought the R1 EE from another forum and disc 2 won't play on my Philips Q50. Just spits it out. I hear that there are some other players having probs with it - can we start a list?
    So far we have:
    Philips Q40/Q50 - no play
    Denon 3800 - had problems at first though ok now
    Alba 114 - freezes at the tomb scene
    Toshiba 210 - no play
    Sony PS2 with Region X - no play

    Apparently, it plays ok on Pioneer 444's and Mico players (according to the guy I brought it from) so we could have a list of "good" players as well.....
    Start that one off as well:
    Graham Myers' 5 disc Sony player

    Any more??
     
  2. Steve T

    Steve T
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2000
    Messages:
    438
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Redditch
    Ratings:
    +3
    Works fine on my Pioneer 545.
     
  3. graham.myers

    graham.myers
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    my sony player is the CX850 R2 200 disc autochanger MR hacked

    when I first came across the problem, other people (in the denon 3800 firmware thread) said it was OK on theirs.
     

Share This Page

Loading...