1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ALL 963saOWNERS-PLEASE HELP

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by ebury, Jan 21, 2003.

  1. ebury

    ebury
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    1,250
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    london
    Ratings:
    +12
    hi all,just noticed some green colour bands to the left of my plasma,whilst watching a r1 dvd on the 963sa.checked a few more titles and can see the (faint)green lines on nearly every film.also checked pal films but could hardly see any lines at all.could this be a problem with the macrovision system?if so,is there anything that can be done to get rid of the macrovision?Im using a toshiba wp16(4 series panny)conected directly to the philips with supra av3 rca leads.please help!!!!!!!!:( :confused: :confused: :confused: :confused:
     
  2. ebury

    ebury
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    1,250
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    london
    Ratings:
    +12
    no clues anyone???I've been looking over at avsforums and have found a couple of people with similar problems.they say it does happen with some other philips models including the earlier 962model!still dont know what to do?do i contact philips directly or wait to see if anyone else has the problem in the uk first? sorry about the long posts!!!:mad:
     
  3. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i have the toshiba 42 plasma aswell and a philips 962sa from hivizone pal/ntsc progressive and have know problems

    is there a seperate component outputs on the 963 interlased/progressive maybe try the other?

    sorry cant be any help
     
  4. ebury

    ebury
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    1,250
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    london
    Ratings:
    +12
    j-mack, theres only one set of comp' outputs.thanks anyway:D
     
  5. MartinCo

    MartinCo
    Standard Member

    Joined:
    Apr 4, 2001
    Messages:
    853
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Liverpool
    Ratings:
    +1
    ebury, what he's asking is to try the player in interlaced mode, non-progressive scan..

    do the green lines show then?

    maybe a tosh fault rather than the player?
     
  6. ebury

    ebury
    Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    1,250
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    london
    Ratings:
    +12
    ive tried switching between interlaced/prog,but still get the lines.in prog they are slightly thicker though!Can't be a fault with the tosh because its fine with other players including the now returned limit9500se,which did not show any lines at all!!
     

Share This Page

Loading...