Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

AE200 Dies

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Amelia, Feb 11, 2003.

  1. Amelia

    Amelia
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    A friend purchased an AE200 from Japan and after 40hrs of use when he last turned it on it made a snap noise and its completely dead, no power at all. Anyone else experienced anything like this before?

    Best Regards
    Amelia
     
  2. SanPedro

    SanPedro
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2001
    Messages:
    4,528
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +511
    Amelia

    Could be a similar problem to that suffered by its little brother. The dreaded power supply going kaput. It seems many owners suffered this fate on earlier batches see the sticky poll at the top of this forums home page.

    Your friend might well be up the creek if they've bought it back from Japan.

    Only suggestion is try a local dealer and see what they say. Not much help I'm afraid.

    chris
     
  3. Amelia

    Amelia
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Chris,

    I would have thought the power supply issue would have been resolved in the AE200 & 300.

    Thanks
    Regards
    Amelia
     
  4. SanPedro

    SanPedro
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2001
    Messages:
    4,528
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +511
    That's progress for you ;-)

    Chris
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice