AE100 to AE700

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by windfall, Oct 5, 2004.

  1. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,411
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +62
    Hi Chaps

    I have been through some of the very exciting threads on the AE700 but havnt found the answer to a problem I am going to face which relates to the mounting bracket.

    I (as my sig suggests) have an AE100 (until tonight) with a mount, will the AE100 mount work with a AE700? Has anyone upgraded and used the same mount?

    If someone could help I would be greatful as I can sell the mount with the PJ.

    Thanks

    Tone
     
  2. Dominic

    Dominic
    Active Member

    Joined:
    Mar 2, 2001
    Messages:
    289
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +6
    not sure about the 700 but i have just gone from 100 to 500 and the footprint is the same. so the same brackt has been used. The 700 is a differnet case as you may know so im not sure... im not even sure why i posted a reply sorry to be of little help :blush:
     
  3. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,411
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +62
    Well thanks for the reply anyway!

    I may have to let the unicol mount go but wont get anywhere near the £200 I had to pay for it!

    Which is a P***er!


    Tone
     
  4. JonMace

    JonMace
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    2,570
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +210
    Would you not be able to just get a new mounting plate?
     
  5. windfall

    windfall
    Active Member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    2,411
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    LFC Kop End
    Ratings:
    +62
    Wish I was that smart..of course! I will contact unicol and find out if they do a mounting plate for the AE700!

    Thanks for the logical answer!

    Tone
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice