AE-100 HTPC screenshots, inc pixel problem!

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Kramer, Mar 28, 2002.

  1. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've uploaded some screenshots from AI & The Fifth Element. Again the pictures are no where near reality.

    The "open" blue pixel, as I now know for certain, is clearly visible in the top right hand corner.

    I received no reply to a further e-mail I sent to hificomponents.de yesterday, & have now e-mailed them again. I'll be able to get a replacement through a friend here, but I'll have to wait for a while to get it (as Joe F said, stock situation is deplorable).

    I'm not going to let the matter rest with the German retailer however. A matter of principle.

    ps. tonight I was running the AE-100 with HTPC, pixel perfect 856x480, Wide480:D :D :D
    [​IMG]

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0553.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0560.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0572.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0573.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0574.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0575.jpg

    http://homepage.eircom.net/~scoobydooby/DCP_0576.jpg
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice