AAAHH wheres the dvi input gone?

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by gandley, May 8, 2004.

  1. gandley

    gandley
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    5,102
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Paradise Lost
    Ratings:
    +269
    Just a quick query

    I was under the impression from RTFM that the DVI input would be retained on the 300xtra HDMI version.

    BUT...on arrival the DVI input has gone walk abouts.

    While not a huge issue has knackerd my setup plans alittle.


    I take it this is the way its supposed to be then?
     
  2. coolcat

    coolcat
    Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    95
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +13
    I think all you need to do is take the DVI out into HDMI on the Extra with a DVI to HDMI cable.

    Hope this helps.
     
  3. RTFM

    RTFM
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    1,014
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Horsham, West Sussex
    Ratings:
    +17
     
  4. gandley

    gandley
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    5,102
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Paradise Lost
    Ratings:
    +269
    Here it is


    Dustin,

    The 300 Xtra will retain the DVI input and the brightness is still the same at approx 800 ansi.
    HDMI and DVI are both high quality digital signals. END QUOTE


    Dosent matter realy, just need a gefen switch box etc, already got a dvi to HDMI adapter, so will go that way.


    ALL SORTED
     
  5. RTFM

    RTFM
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    1,014
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Horsham, West Sussex
    Ratings:
    +17
    I stand corrected :oops:

    Jeff :rtfm:
     
  6. Paul D

    Paul D
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 27, 2000
    Messages:
    2,784
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +551
    What DVD player you driving it with?(A11?)

    My Gefen DVI switcher is still random switching but otherwise is great, have you heard any update on a fix by any chance?(I need to contact Joe etc)

    I look forward to you first review!:smashin:
     
  7. gandley

    gandley
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    5,102
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Paradise Lost
    Ratings:
    +269
    Hi fulabeer,

    just done review, at present driving with a pioneer 868i for its HDMI connection

    A11 was sold couple of mths ago as im saving for the new denon 1X

    havent orderd switcher yet, just know its what i need.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice