1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

aaaarrgghhh lg px11

Discussion in 'Plasma TVs' started by jasper69, Apr 14, 2005.

  1. jasper69

    jasper69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I recently bought an lg px11, i had problems with the dvd not playing, rectified that and now i cant get telly pictures!!! i get sound and the screen is just 100% green! i havent changed anything, anybody any ideas??
    please and thanks
     
  2. Daddy k

    Daddy k
    Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Messages:
    9,044
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    coventry
    Ratings:
    +1,345
    you mean the whole screen is green?? or theres lots of green tint??
    i know this panel does tend to lean towards the green shade unless you adjust the csm.
    if its not that and its showing a green screen, or green dots crawling over the screen on dark scenes or when there is no feed (blank screen with no signal on screen) then bring the panel back and get another one. this is a great panel but there are dud ones mate as in everything in life, unfortunatley the viagra for plasmas are scalers and that adds a lot more onto a budget we prob already had to creep with the mrs to get lol
     
  3. jasper69

    jasper69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hiya, cheers for the reply.
    yes the whole screen is green, no pic at all. the scart is coming from a digibox into 'av1',(dvd into av2) there is sound tho. was working fine earlier! only had it for 1 week!! does that mean its knackered then i take it? :rolleyes:
    thanks again anyway!
     
  4. Daddy k

    Daddy k
    Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Messages:
    9,044
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    coventry
    Ratings:
    +1,345
    have you swapped the dvd or another sourse into av one to make sure 1 its not the cable and 2 its not the source.
    if its still green id bring it back mate! straight away
     
  5. jasper69

    jasper69
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hmmm, yes dvds green as well. i had probs with the dvd before in av2 - dvd so i had to keep changing the scarts to watch a film, was basically told by the engineer who set it up (yes lazy i know!!!) "av1 telly (digbox)" "av2 dvd swap on remote handset whichever you want to watch" but av2 didnt work. i'll give them a bell tomorrow to get someone to swap it then.
    ta very much!
     
  6. Daddy k

    Daddy k
    Member

    Joined:
    Jul 19, 2004
    Messages:
    9,044
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    coventry
    Ratings:
    +1,345
    defo get a new one mate!!! go back to the store if youv only had it one week!!
     
  7. mannyo

    mannyo
    Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Messages:
    742
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Blandford Forum
    Ratings:
    +76
    When you checked the dvd, did you hook it to the end of the same Scart lead or use a different one into the back of the TV.

    Might also be worth checking in the menu that the csm I think it is called, is set to normal rather than user. If user check the setting for green.

    Dont forget that each input has its own setting for colour etc, so check everything is the same on AV2/1 to at least get a picture.
     
  8. googlybear

    googlybear
    Standard Member

    Joined:
    Nov 10, 2004
    Messages:
    169
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hello
    forget the menu settings and get a replacement it is an obvious fault as i have never heard of this problem from anyone else. I did have a problem with my picture in picture on 1 of my px11's which just generated lines and multi coloured blobs with no picture, needless to say it went straight back after having some LG Gimp on the phone trying to tell me thats how it should be!!!
     

Share This Page

Loading...