A65 buzzing

Discussion in 'Hi-Fi Stereo Systems & Separates' started by caribcat, Jan 22, 2008.

Tags:
  1. caribcat

    caribcat
    Standard Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My A65 has started a low background buzz through one speaker regardless of source etc etc. From powering up it starts as the audible 'clunk' does (really hope you know what I mean by that!) It also seems more sensitive to movement than before -i nudged it while checking connections and it switched off and clunked in again (the power and input selector lights stayed lit).

    This is a second hand amp that has worked well for me for over a year.

    I'm new to this so go easy if I'm being a muppet!
     
  2. Mark.Yudkin

    Mark.Yudkin
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    10,018
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Zurich, CH
    Ratings:
    +1,536
    First off, check that all of the cables are correctly and firmly seated (unplug and replug all). If that doesn't help, you'll probably need to get the A65 repaired.
     
  3. darron027

    darron027
    Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    819
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +37
    I had the same issue the other day via my P7.
    As Mark states above, try to plug & replug. Target in particular all cables (interconnects / speaker cables) that feed the 'buzzing' speaker. This solved it for me. Even swop over your cables to check its not a damged cable.
    Good luck
     

Share This Page

Loading...