9986 Question

Discussion in 'LCD & LED LCD TVs Forum' started by garytreble, Jul 13, 2005.

Tags:
  1. garytreble

    garytreble
    Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    126
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +13
    I've had my Phillips for some time now & 1 thing that annoys me is the lack of on screen menus. For example when I turn up the volume I would like to see some sort of an on-screen slider.

    Is there anyway to achieve this? Some sort of installer menu perhaps?
     
  2. jimsan

    jimsan
    Active Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    1,610
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Dumfries, SW Scotland.
    Ratings:
    +9
    You can pop a visual of the volume control on screen if you want. Go into the menu and set the OSD to Normal.

    Trouble is, you also get a wee channel number in the top left of the screen that takes ages to go away! Have a play with it and see what you think.

    Jimmy
     
  3. Phill_1981

    Phill_1981
    Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    1,571
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Woking, Surrey
    Ratings:
    +44
    This also annoys me too, I wish Phllips could have thought about this before hand.
     
  4. garytreble

    garytreble
    Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    126
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +13
    Many Thanks Jimmy
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice