Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

565a Hack

Discussion in 'Blu-ray & DVD Player Multiregion Hacks' started by Tardis, Nov 21, 2003.

  1. Tardis

    Tardis
    Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Hi everyone,

    Anyone know how I go about hacking my Pioneer 565a to be able to play multi region disc's

    Thanks in advance for any replies.

    Tardis
     
  2. Garrett

    Garrett
    Moderator

    Joined:
    Apr 21, 2001
    Messages:
    40,248
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    167
    Location:
    The best thief you’ll never see.
    Ratings:
    +6,670
    Best bet is to buy one already region modded.

    Good machine:smashin:
     
  3. bewty

    bewty
    Standard Member

    Joined:
    Mar 19, 2002
    Messages:
    49
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    somerset
    Ratings:
    +3
    If you have a programmable remote I could send you a CCF that might work...
     
  4. mseabroo

    mseabroo
    Active Member

    Joined:
    Aug 28, 2001
    Messages:
    376
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Sussex
    Ratings:
    +41
    you could try sending the following code from a pronto or other programable remote:

    0000 0067 0050 0000 0154 00af 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0014 045d 0154 00ae 0016 0040 0016 0040 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0016 0040 0014 045d 0154 00ae 0016 0040 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0016 0040 0015 0015 0015 0015 0014 00af
     
  5. Tardis

    Tardis
    Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Cheers mseabroo,

    I'll give it ago.
     
  6. mjcairney

    mjcairney
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    7,135
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    2
    Trophy Points:
    137
    Location:
    Airdrie, Scotland
    Ratings:
    +986
    I am not 100% sure, but I do not believe there are any handset hacks for Pioneer DVD players - I believe you will need to get it "chipped".
     
  7. Uncle Dicky

    Uncle Dicky
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    The 565 can be modded using a handset hack as I saw my dealer do one in front of me recently.
     
  8. zoro

    zoro
    Active Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    326
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +7
    programmable remote? what u mean?one for all too?
     
  9. Tardis

    Tardis
    Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Finally found a place that does it: www.multi-region.co.uk

    Have not decided which way to do it yet, but defintely first thing after Christmas

    Tardis
     
  10. Tardis

    Tardis
    Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Well guy's finally got round to having my 565a Multi-regional.

    Today I received my Handset through the post from www.multi-region.co.uk. I put the batteries (supplied) in the remote aimed at my 565 and in a second done no problems whatsoever.

    An excellent service from MR.
     
  11. Tardis

    Tardis
    Active Member

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    480
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +31
    Was just wondering that if for any reason in the future I had to set my DVD Player back to factory settings. Would it mean that I lose my Multi-region capability and revert back to R2 only?

    Anyone know?
     
  12. bob1

    bob1
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    4,458
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Sheffield
    Ratings:
    +131
    I reset mine and it was ok,the mod was done at the suppilers though.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice