506XDE remote code

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by westwing2505, Oct 13, 2005.

  1. westwing2505

    westwing2505
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    What is the remote code to control sky+ via pioneer remote? 007 doesn't work. I would love to use the pioneer remote. love the heavy, metal feel.
     
  2. BigBilly

    BigBilly
    Active Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    1,212
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +48
    Give 194 a try, still waiting for my 506.
     
  3. Blue Triangles

    Blue Triangles
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +81
    How long have you been waiting BigBilly? I'm still waiting for mine.
     
  4. stevebrowne

    stevebrowne
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    waiting here as well; 10 days so far out of an estimated 3 weeks..
     
  5. Blue Triangles

    Blue Triangles
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Ratings:
    +81
    That's very strange! I've been waiting 10 days now too, it's being delivered next Sunday, that's exactly Three weeks since ordering. :eek:
     
  6. westwing2505

    westwing2505
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    194 doesn't work on the pioneer remote. The STB just flashes then justs blinks as if to say enter new code. Its a real shame I can't use the pioneer remote. Nevermind, i suppose I have to live with it. Got to control the YSP-1 via its own remote anyway. Six remotes! At least the pioneer remote controls my EH60D.

    Thanks
     
  7. av2diefor

    av2diefor
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Honestly, forget the Sky codes.

    Do yourselves a favour and have a look at the "remote control"section on this forum,and buy a Harmony 885.

    Easy to set up, and controls the lot :)
     
  8. BigBilly

    BigBilly
    Active Member

    Joined:
    May 3, 2005
    Messages:
    1,212
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +48
    Westie , 194 should work check out

    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=252050

    506 been on order since start of the month, I came close this week but I knew there were at least 2 peeps in front of me. I am assured next week sometime.

    The wall mount is in now, secure (hopefully) and awaiting the panel.
     
  9. westwing2505

    westwing2505
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I believe these codes are for sky+ to control the pioneer. I want it the other way round...pioneer to control sky+.

    As for the Harmony 885...its way to expensive. Can it do marcos?

    I have the One For All Kamleon 6 which does everything (marco functions are cool) but its impossible to see the LCD screen during the day. But if i can get the pioneer remote working, it will be sweet.

    thanks anyway.
     

Share This Page

Loading...