4Gb Zen prob.

Discussion in 'Headphones, Earphones & Portable Music' started by sbowler, Jan 13, 2008.

  1. sbowler

    sbowler
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Messages:
    3,799
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +481
  2. sbowler

    sbowler
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Messages:
    3,799
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +481
    Fixed it.:thumbsup::thumbsup::thumbsup: theres the tiniest reset button in the world on the bottom edge. up and running.
     
  3. Crookloq

    Crookloq
    Standard Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    26
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    A-ha, i'm having the same problem with the wifes player, the reset doesn't seem to be doing much apart from turning the unit off.

    Anyone with any help would be much appreciated:smashin:
     
  4. den9112

    den9112
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    2,188
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    83
    Ratings:
    +365
    Just had the same problem , flickering screen with a white line across . Eventually got it to boot up . Got it up and running this morning for about a hour , switched off then back on again and no response from the player .Had to return to store and they could not get it to work . Came home with a ipod nano 8gb .
     

Share This Page

Loading...