42PX11 - Messed up service menu :(

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by criminalben, Dec 31, 2006.

  1. criminalben

    criminalben
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    Sorry that my first post is one asking for help but I really need it and have spent the last hour trying to find the answer.

    I went into the service menu on my LG, just thought I'd see what options were in there, thought I might be able to change something to better the TV, I don't know, anyway...

    Thought I'd change something to see what happened, only changed the top line and it changed a load of other values and before I knew it I couldn't remember what the values were in the first place.

    Now I've got AV1, 2, Component 1, 2, DVI, RGB. I've lost 3 AV inputs and gained a component.

    Please help!, let me know what I should put in the values.

    It's a UK model running 3.10 firmware.

    Hope that's enough and someone can help :lease:

    Ben.
     
  2. stainway

    stainway
    Active Member

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Messages:
    1,711
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    The Hague,Netherlands
    Ratings:
    +90
    Not familiar with the PX11, but there should be option "Reset Factory Defaults".
    Probably in the Area Options (at least on PX3 and PC1 is there).
    After performing the reset, restart the TV and adjust all picture settings again.
     
  3. criminalben

    criminalben
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks, I tried that and I think it made it worse.

    It's ironic, but I just found a post by h2o.0001 about his 5.13 firmware and had included pictures of the setup. It showed the area code and other values which have got all my channels back.

    Thanks again.
     

Share This Page

Loading...