3910 DenonLink problem

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by johndonovan, Oct 26, 2004.

  1. johndonovan

    johndonovan
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have just installed my 3910 with a 3805, connected to a 434HDE - it looks fantastic btw. I have a problem though and am asking whether someone out there knows the answer.

    When I go to the setup menu on the 3910, the digital input screen shows the option to use Denon Link, but it is "greyed" out, so that I can't select it as I scroll down. The amp shows Denon Link as the input, but I can't seem to activate it from the 3910. Is there another part of the menu which I need to change in order to activate Denon Link, or do I have a fault?

    Any help much appreciated.
     
  2. Messiah

    Messiah
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    7,624
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +338
    Make sure there is no disc in the player when you enter the setup menu. That shoukd fix it. Also, if you search there is another thread already discussing this in more detail.
     
  3. johndonovan

    johndonovan
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thank you, I will try this next week when it's back up on the wall after the plasterers have been in. Thanks :thumbsup:
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice