1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1:1 pixelmapping with the Epson TW10

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by bOFFE, Feb 1, 2005.

  1. bOFFE

    bOFFE
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello. I don't know if some of you have problems doing 1:1 pixelmapping with Epson TW10 PJ- i know I was struggeling for several months but FINALLY!!. The difference is amazing!!

    Anyway - Here are the Powerstrip settings for 1:1 pixelmapping with TW10:

    854x480 w/2 pixels overscan

    PowerStrip timing parameters:
    856x480=856,258,56,174,480,13,31,3,51034,272

    640x480

    PowerStrip timing parameters:
    640x480=640,34,48,126,480,9,3,33,28800,278

    :thumbsup:
     
  2. msrx7mh3

    msrx7mh3
    Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    993
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    London
    Ratings:
    +11
    thanks mate- will try them out!
     
  3. willsy2

    willsy2
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    634
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Newcastle
    Ratings:
    +31
    bOFFE
    I'm about to build an HTPC to connect to my TW10H.

    What graphics card are you using ? Do you think these settings should work with any decent card?
     

Share This Page

Loading...