1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

£100

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by bob mushroom, Feb 14, 2003.

  1. bob mushroom

    bob mushroom
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Messages:
    771
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +20
    What can you guys recommend me for this price!!

    Want all in one, backlight, good looks and control equipment below.....

    Easy control and fully customising would be a plus

    Any suggestions?
     
  2. andyk

    andyk
    Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2001
    Messages:
    767
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    North Yorkshire
    Ratings:
    +165
    Apparently Richer Sounds are doing the Pronto for £99 if you have the offer from What Hi-Fi
     
  3. bob mushroom

    bob mushroom
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Messages:
    771
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +20
    not got offer and they have no more stock (apparently price will go to £149.99.

    Any other suggestions?
     
  4. ryanos

    ryanos
    Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    266
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Highly recommend the Kameleon all for one six.........fantastic device has full learning capabilites I have the 32fx66 and it works every function including pip and fastext etc......It will take a couple of hours to set up and customise exaclty to your liking, but the basic codes work out of the box. It currently operates my

    TV (Sony)
    VCR(Panny)
    HIFI(Sony seperates)
    SKY(Panny)
    HCS(Philips)

    best 70 notes I ever spent:clap:

    Hope this helps:)

    Just noticed you got Sky+ it works that no problem it has a pvr menu included on the Sat function and all the buttons are there I plan to get SKY + in the near future so the compatability was important
     
  5. yonderblue

    yonderblue
    Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2001
    Messages:
    302
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +12
    I was after a second Pronto and I got one last Thursday after having to order one at R.S., Anyway I took the advert from last months(Feb) What Video Widescreen Entertainment and R.S matched the price no problem.

    On the way home from R.S. I bought the latest (March) issue of What Video Widescreen Entertainment magazine and that issue also has the £99 offer on the Philips Pronto (2MB) and the small print on the advert states that R.S. offers in the March Issue of What Video Widescreen Entertainment runs until March 10th so the offer for the £99 Prontos is still on.

    Scott
     
  6. taimur

    taimur
    Standard Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    512
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +0
  7. bob mushroom

    bob mushroom
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2003
    Messages:
    771
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +20
    pronto it is then if I can get it at that price and find one!!!!

    If not the kameleon looks a good cheaper option.
     
  8. Cornelius

    Cornelius
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Do you have cable?
    If you're with NTL or Telewest I'd recommend the Kameleon.
     
  9. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,558
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,886
    I have a problem with my 1 for all 6 in that the middle button does not act as select for my Panny Sky box - all it does is mute the sound on the TV. This means that I can't select anything even when in the TVGuide.
    Anyone else have this problem ?
     
  10. ysr

    ysr
    Standard Member

    Joined:
    Dec 1, 2001
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I bought the pronto from Richersounds last week for £100, but returned it this week.

    I found it to be uncomfortable in the hand and the contrast levels to be very poor making the buttons unreadable even with the backlight on.

    In addition I found the touch screen to be slow acting and in some cases requiring several presses before acting.

    I have a Sony Clie NR70 personal organiser with remote control software that is much more readable with it's colour screen and is able to control my Sony TV, DVD and VCR. However it is not programmable for other componants.

    Heres hoping that Sony produce a CLIE hadheld specifically aimed at the remote control market with programmable software that makes use of the 320x480 screen, which is actually the same size as the Pronto's. I think it could give the Pronto and its Marantz counterparts a run for their money
     
  11. rjw

    rjw
    Member

    Joined:
    Sep 6, 2002
    Messages:
    204
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Bath
    Ratings:
    +5
    Sounds like it was faulty. The contrast on mine can be adjusted from completely clear to completely black.

    No real problems with mine unless the screen gets too dirty.
     
  12. mike.hutch

    mike.hutch
    Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2001
    Messages:
    1,005
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Bristol
    Ratings:
    +27
    For £100 you could get the Home Theatre Master MX-500

    I had a Pronto, but I thought the whole touch screen thing was not very intuitive, and it's a pain in the bum having to look at the remote every time you do anything.

    I've just ordered an MX-500, so I'll see how I get on with that.

    :)
     
  13. testcard

    testcard
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    This US Clie forum is worth a visit. Often threads about third party apps for Clie, including remote control.
    www.cliesource.com
     
  14. johnk

    johnk
    Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Messages:
    195
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +9
    I agree with Mixmanx - I've tried the touchscreens, but in the end, I found I missed having hard buttons for many functions. I've purchased the MX-500, which is a fantastic design, combining hard buttons with LCD in an ideal fashion, IMO.

    I suggest you read the review of the MX-500 at Remote Central (the link given by Mixmanx). It convinced me, and I'm delighted with the remote so far.


    JohnK
     

Share This Page

Loading...