1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Softmodded xbox wont run original game

Discussion in 'Original Xbox' started by semiskimmed, May 26, 2011.

  1. semiskimmed

    semiskimmed Active Member

    Joined:
    Jun 30, 2005
    Messages:
    4,523
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +213
    after recently installing a larger hard drive in my xbox and doing the softmod, when ive put in my original! PGR2, it just crashes as soon as you press a button on the opening sequence.

    anyone got any ideas?
    i did think it was a savegame problem but ive deleted it using the original xbox dashboard but any help would be great :thumbsup:

    (please remember this is an original game and im not asking for help to run copied games!)
  2. Switch625

    Switch625 Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    1,233
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +110
    Try clearing the cache, I think it might be on E:
    • Thanks Thanks x 1
  3. Chett

    Chett Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    278
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +88
    As Switch mentions, try deleting the contents of folder E/Cache & also the contents of folders X,Y & Z
    • Thanks Thanks x 1
  4. semiskimmed

    semiskimmed Active Member

    Joined:
    Jun 30, 2005
    Messages:
    4,523
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +213
    thanks for this, i will try it now.

    /edit, cheers guys, deleting the cache worked :)
    Last edited: May 31, 2011

Share This Page