Home Entertainment & Technology Resource

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No epg on panasonic dvd recorder cant record !

Discussion in 'Blu-ray & DVD Recorders' started by HARVEY1964, Jan 11, 2011.

  1. HARVEY1964

    HARVEY1964 Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I Have a Panasonic Dvd Recorder ( DMR -EZ27EB )
    When I press the guide button on the remote this usually brings up the channels and programmes so i can set to record. It is saying
    " No Guide " and No programmes come up, I dont remember pressing any buttons or anything that could have knocked it off sync - can anyone help me out ?
    Also on the display of the actual dvd recorder itself it says "A1" wherer i think it usually displays the time ?????
    HELP !!!!!
    I have retuning the tv but no luck

    please help
  2. Andy98765

    Andy98765 Active Member

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    10,374
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,491
    Have you tried retuning the DVD recorder.
    If yes and it still does not work plug the aerial lead into the TV and check it works there.
    • Thanks Thanks x 1
  3. Gavtech

    Gavtech Administrator

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    18,778
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +4,220
    Welcome to the forum.


    A1 on the display simply means that you have the AV1 scart selected as the input.
    Press the AV button on the remote [ to the right of Zero ] and cycle through the option until you get back to the tuner channels.

    After that, if you still have no EPG, or channels, check that the aerial is connected... if OK, Press the channel up and the channel down buttons simultaneously for at least five seconds on the unit itself .

    This will invoke a reinstall and retune.
    • Thanks Thanks x 1
  4. HARVEY1964

    HARVEY1964 Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    2
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    just doing the reinstall now....will let you know.....
    UPDATE.......IT WORKED THANK YOU SO MUCH..........THANK YOU
    thanks
    Last edited: Jan 11, 2011

Share This Page