Home Entertainment & Technology Resource

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Marantz SR6004 now red light blinking help

Discussion in 'Integrated Amplifiers & Receivers' started by Madasafish110, Jul 24, 2010.

  1. Madasafish110

    Madasafish110 Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    42
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I have a 10 month old Marantz SR6004 AV Amp

    I went to turn it on the other day and the red light just started flashing.

    I really dont want to have to send it back as its a 200 mile trip there and back.

    I have read a couple of old threads, about this problem, Where is the surge / fuse trip ?? thats is mentioned.

    I hope someone can give me some help, it would be appreciated.:lease:

    Thanks again

    Kevin
  2. Madasafish110

    Madasafish110 Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    42
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has no one got any advice for me, as regards to my Marantz SR6004 AV AMP problem.

    I just turned it on the other day and the red light started blinking very fast.

    Please help some one, as I dont want to have to send it back

    Cheers


    Kev
  3. reevesy

    reevesy Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Messages:
    3,682
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +237
    ...just a guess...but can you do a system reset back to factory settings?

    .....also guessing but any fuse issues would mean a dead amp with no power?

    cheers.
    • Thanks Thanks x 1
  4. a8ch

    a8ch Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    1,478
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +112
    As far as I can see a red flashing power light is indicative of thermal shut down to protect any damage to the amp. Check out your speaker connections for shorts between pos+ & neg-.
    • Thanks Thanks x 1
  5. Madasafish110

    Madasafish110 Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    42
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have tried all I can do.

    It still does it with everything unplugged.

    I just hate having to send it back. I bought it from Sevenoaks in tadcaster, i think it was tadcaster.

    Just dont want to be without it for weeks on end:rolleyes:

    Thanks any way

    Kev
  6. a8ch

    a8ch Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    1,478
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +112
    Found this in another thread, give it a try?


Share This Page