Home Entertainment & Technology Resource

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Labgear HDU681

Discussion in 'Satellite TV Forum' started by colummm, May 3, 2010.

  1. colummm

    colummm Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    Newby here, I have got a HDU681 and everything on the net says I can run 2 sky boxes through it, I can find every diagram going, except one for SKY HD and a normal SKY box at the same time (3 lnb cables, 2 for HD 1 for normal ), both boxes are the same room, away from all tv's (even main lounge tv), can any one help me please
  2. hog

    hog Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    379
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +36
  3. colummm

    colummm Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I saw this one for HD or SKY + but any ideas how would I wire up the normal sky box to this

    cheers
  4. hog

    hog Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    379
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +36
    you ll need a 3 rd dish feed for the box as said , then you can either link both boxes via the rf sockets then on to the loft box giving control of one box , if you need control of both boxes then you ll need a skyplus combiner or spc4
  5. colummm

    colummm Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    6
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Cheers for that, I have the 3rd cable already in place, both boxes where installed a few weeks ago, is there any schematics for this that you know of

    Cheers
  6. hog

    hog Member

    Joined:
    Jan 15, 2005
    Messages:
    379
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +36

Share This Page